Проверката днес има връзка с убийството на Къро. Това каза

...
Проверката днес има връзка с убийството на Къро. Това каза
Коментари Харесай

Демерджиев: Проверката днес има връзка с убийството на Къро

Проверката през днешния ден има връзка с убийството на Къро. Това сподели пред публицисти вътрешният министър Иван Демерджиев, съобщи кореспондент на " Фокус "

По отношение на изтеклите записи, той сподели, че по отношение на Министерство на вътрешните работи, от 2 август, откогато е длъжностен министър на вътрешните работи, може да приказва само за Министерство на вътрешните работи на българския народ.

" Министерство на вътрешните работи сега не служи на никой - нито на политическа, нито на икономическа мощ, ни то на непознати сили от какъвто и да е темперамент и не се регистрира пред такива. Самите мнения във връзка с службите ми наподобяват необичайно. Всички служби за сигурност, с които работя доста тясно се стремят по всевъзможен метод да поддържат реда в страната, стремят се да противодействат на престъпността, в това число и на въздействието на непознати служби или опити за такова въздействие. Нямам данни да има някакви проблеми в работата на службите, неотложно бих докладвал на премиера и президента ", изясни Иван Демерджиев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР