Проверка за хулигански действия е започнала в РУ на полицията

...
Проверка за хулигански действия е започнала в РУ на полицията
Коментари Харесай

Тече проверка за съседско хулиганство в Подрумче

Проверка за хулигански дейности е почнала в районно управление (на МВР) на полицията в Крумовград след случай в село Подрумче, оповестяват от ОД на МВР-Кърджали.

Около 16 часа през вчерашния ден зародил съседски спор сред двама 49-годишни поданици на селото. Инициаторът на абсурда отправил обиди и закани и жестоко нарушил публичния ред. Група „ Охранителна полиция “ в ръководството продължава работата по изясняване на случая, дипломиран, като безчинство, допълват от дирекцията на Министерство на вътрешните работи в Кърджали.

Нерегистрирано моторно транспортно средство е било открито в хода на профилирана интервенция също на територията на РУ-Крумовград. Около 12,30 часа през вчерашния ден в село Вранско служители на реда спрели за инспекция 48-годишен, който се придвижвал с мотопед без регистрационни табели. По случая е формирана инспекция.

Бързо произвеждане за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол е стартирано в РУ-Кърджали. Около 19,30 часа през вчерашния ден сред селата Драганово и Бостанци униформени ревизирали 26-годишен мотопедист. Направеният тест за алкохол отчел 1,57 промила. Издаден е ваучър за здравно проучване, само че той отказал кръвна проба за разбор. Младият мъж е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР