Проверка в хотела във Велинград, от който туристи избягаха ужасени

...
Проверка в хотела във Велинград, от който туристи избягаха ужасени
Коментари Харесай

Велинградският хотел излъгал, че е СПА - наказват го

Проверка в хотела във Велинград, от който туристи избягаха ужасени измежду нощ, показа, че той няма документ за СПА центъра си, поради което ще бъде глобен с наказателно разпореждане.

Инспекцията бе осъществена от специалисти на Министерството на туризма и Комисията за отбрана на потребителите.

Тя бе предизвикана от репортажи и видео фрагменти, снимани от посетители на хотела, показващи отскубнати кабели. Те напуснаха поради " бедност " и несъответстващо обслужване.

В стаите на 4-звездния хотел " СПА ХОТЕЛ СЕЛЕКТ " обаче не са открити фрапантни нарушавания, пишат в прессъобщение от Министерството на туризма.

Инспекцията сподели още, че на рецепцията няма обособено място за хора с увреждания, каквото се изисква за 4-звезден хотел. В тестваните стаи липсвали някои от нужните консумативи, само че не са открити повреди на контакти, каквито недоволства имаше от туристи, се споделя в известието.

Не са открити маломерни стаи.

За по-леките пропуски - отвън неналичието на документ за СПА - мениджмънтът на хотела ще получи наставления и ще би трябвало да ги в профил по най-бързия метод. Експертите ще създадат контролна инспекция на хотела в границите на 2 седмици, с цел да се уверят, че изискванията, предлагани на клиентите, дават отговор на условията за 4 звезди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР