Проверка на комплексните и значими язовири на територията на цялата

...
Проверка на комплексните и значими язовири на територията на цялата
Коментари Харесай

ДАНС и Националната полиция се заемат с язовирите

Проверка на комплексните и значими язовири на територията на цялата страната ще се извърши от Държавна организация " Национална сигурност " и на Главна дирекция " Национална полиция ". Проверката е предоставена от основния прокурор Иван Гешев.

Проверката следва да обясни какво е настоящото положение на водния размер в язовирите и налице ли са язовири, чиито воден размер е под съответния най-благоприятен размер , който да подсигурява обезпечаване на питейно - битовото водоснабдяване на жителите.

След осъществяване на инспекцията би трябвало да бъде предоставена систематизирана информация за всеки един от проверяваните язовири .

Също по този начин в случай че до момента в който тече инспекцията се съберат данни за осъществено закононарушение от общ темперамент , те би трябвало да бъдат изпартени на съответните способени прокуратури.

Отдел " Надзор за правда " при Върховна административна прокуратура прави инспекция на язовир " Бели Искър " и по тази причина дали са спазени наредбите на Закона за водите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР