Проверка на кого, защо и какви бонуси са дадени в

...
Проверка на кого, защо и какви бонуси са дадени в
Коментари Харесай

Цачева проверява бонусите в Агенцията по вписванията

Проверка на кого, за какво и какви бонуси са дадени в Агенцията по вписванията подреди правосъдният министър Цецка Цачева. При нарушавания ще бъда безкомпромисна, даде обещание тя на ексклузивен брифинг във връзка със абсурда с изплатените близо 600 000 лева бонуси на чиновници в Агенцията по вписванията. Те са за положителни резултати, в това число за август, когато Търговският указател се срина за 18 дни.

Служителите в Търговския указател, отговорни за срутва на системата, не са получили спомагателни хонорари, разгласи по-рано през днешния ден шефката на Агенцията по вписванията Габриела Козарева.

Министър Цачева изясни, че е провела диалози с изпълнителния шеф на Агенцията по вписванията, която я е уверила, че наредбите на наредбата за спомагателните хонорари на държавните чиновници и вътрешните правила са прецизно спазени.

" Най-вероятно против тримата чиновници, виновни за срутва на Търговския указател ще се подхващат ограничения, само че до момента в който тече следствие за отговорни не можем да приказваме ", разгласи от своя страна шефката на Агенцията по вписванията Габриела Козарева

„ Ако тези хора съумеят да потвърдят, че са почтени, ще останат на работа, а в случай че не - няма да има причина освен да получават
бонуси, а да продължат да работят за този шеф ", добави Козарева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР