Проверете и ако е истина, че съм си купил гръцки

...
Проверете и ако е истина, че съм си купил гръцки
Коментари Харесай

Борисов: Медиите да проверят имам ли гръцки остров

Проверете и в случай че е истина, че съм си купил гръцки остров, ще подам оставка. С подобен зов към публицистите стартира през днешния ден държавното заседание  Бойко Борисов. Повод за думите на Борисов са информациите, че е било свалено предаване на Милен Цветков от Нова ТВ, тъй като се занимавало със слух, пуснат от уебсайт, че министър председателят си е купил гръцки остров. 

" Нито аз, нито който и да е от екипа ми, е оказвал интервенция в публицистичната политика на Нова ТВ или която и да е медия. Медиите имат свободата да пускат, каквото преценяват. Апелирам да се обясни истината с неизлъченото предаване и да спре да се намесва името ми. Цензурата и автоцензурата са еднообразно пагубни за публицистиката. Нищо не се крие от моята активност ", сподели министър председателят.

Борисов се обърна и към оператора на Нова тв: " Каквото желаете пускайте, каквото желаете правете, само че да ми замесвате името не е почтено. Всичко, което има подправено да го пуснат - все ми е тая, тъй като рано или късно истината излиза. Имате прелестни проверяващи публицисти, пуснете ги да отидат да ревизират и в случай че е истина, ще дойда и ще си оставя там оставката. Но не издевателствайте по този начин върху мен! Няма какво да се прикрие от моята активност. И аз имам семейство и те гледат ".

От Нова тв обясниха, че предаването е свалено, тъй като не дава отговор на критериите за справедлива публицистика и отразяване на мнението на всички страни. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР