Проверени са всички обстоятелства, свързани с експлоатацията на СРС по

...
Проверени са всички обстоятелства, свързани с експлоатацията на СРС по
Коментари Харесай

Бойко Атанасов: Възможно е Гешев да е инсценирал атентата си

Проверени са всички условия, свързани с употребата на СРС във връзка с президента. Както на всички ни е известно, президентът има имунитет, който изключва дейности, които да бъдат ориентирани по подобен ред. А това, че чак в този момент се задейства тази машина във връзка с хора, които са били близки към Иван Гешев, демонстрира, че прокуратурата стартира да работи по-различно. По отношение на всичко това, което е било обвързвано с Иван Гешев, наподобява е подложено на някаква проверка.

Това разяснява в студиото на ФАКТИ следователят от СГП Бойко Атанасов във връзка на почналото дисциплинарно произвеждане против магистрати поради послушаните диалози на президента Радев с шефа на Висш съдебен съвет ген. Цанко Стойков. В тези диалози двамата са обсъждали проблеми, свързани с набирането на летателна техника за страната. Атанасов продължи още:

Освен тази история виждаме и хора, които са работили по " 8-те джуджета ", когато се разбра, че с имуществото на Илия Златанов се е разпореждано по някакви странни критерии. Връщано е на Петьо Еврото и на неговата брачна половинка, било е излъчено от ръка на ръка. Все неща, които са свързани с действието на прокуратурата. В момента тя сякаш стартира да се отърсва от тази мръсотия.



Покушението против Иван Гешев, съгласно мен такова не е имало. Това е в главата на някого. Познавайки Иван Гешев и хората към него по това време, мисля, че допустимо и той да го е инсценирал. Това е мое мнение като един наблюдаващ. Ако имаше атентат, досега трябваше да е известно дали е имало подобен, и вероятно кой би поръчал и би направил сходни дейности. Става въпрос за основния прокурор. Говорим за служби, които имат голям потенциал и биха могли да го разкрият това нещо.

Надявам се прокуратурата да стартира да се отърсва от сходни прояви. Те не са малко. Освен тези двама, които са подслушвали президента, или най-малко са изготвили настояванията, подслушването е осъществено от Министерство на вътрешните работи и ДАНС явно. В предишното има доста прокурори, които са правили сходни по жанр закононарушения. Който изготвя настояването е значимо, който показва настояването. Практиката на съда е такава, че когато прокурорът лъже съда, когато акцентира погрешни условия, и съдът позволява на база тези условия, които няма по какъв начин да бъдат тествани, отговорността е на този, които желае.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР