Провелата се днес среща в офисите на стадион Георги Аспарухов

...
Провелата се днес среща в офисите на стадион Георги Аспарухов
Коментари Харесай

Сериозни разногласия на Герена, Тити търси спешно 1,5 млн. лева

Провелата се през днешния ден среща в офисите на стадион " Георги Аспарухов " не е била по никакъв начин спокойна, научи Sportal.bg. На нея участваха изпълнителният шеф на Левски Павел Колев, баскетболният треньор Тити Папазов, който разгласи, че чака да получи главния пакет акции от Георги Попов и Васил Божков, ръководителят на НКП Степан Хиндлиян и ръководителят на Тръст " Синя България " Даниел Стрезов, водачът на Сектор " Б " Любомир Костадинов - Младежа, Адриан Петров от фракцията " Ултрас Левски ", както и представителите на съдружие " Сини Сърца " Илия Христов и Евгени Бакърджиев .

Интересното е, че на нея имало пряк спор сред Папазов и представителите на НКП и " Тръст Синя България ", които желаят той да трансферира акциите на клуба, в случай че дойдат в него. Треньорът пък им предлага да си продадат техните 10% на останалите последователи, защото при банкрутиране на " сините ", няма да имат % от нищо. Принципно сходно нещо може да стане доста постепенно, откакто първо би трябвало да се събере Общо заседание на " Тръста ", на което да бъде взето решение, че сдружението е според да се раздели със своите акции. Нещо, което обаче и на предните срещи Степан Хиндлиян декларирал изрично, че няма да се случи, с цел да не се разцепва квотата на последователите. Интересното е, че в случай че 86,6% от акциите бъдат трансферирани в клуба, той ще бъде ръководен от " Тръст Синя България ", като максимален акционер, до момента в който не се появи нов притежател, който да вземе главния % акции.

 Добра вест за " сините "! Божков даде заричане: праща акциите в София Папазов пък твърди, че бъдат ли трансферирани акциите на него, той няма да ги даде на никой и към този момент търси вид за ръководеното на клуба и набирането на незабавните средства от 1,5 милиона лв.. Именно това е минимална сума, която би трябвало да бъде платена за остатъка от месец януари и целия месец февруари, а цялостната сума за другите разноски на клуба в този интервал е към 2,7 милиона лв..

Първи срещата на " Герена " напусна Любомир Костадинов - Младежа във очевидно недобро въодушевление поради другите гледни точки на забърканите в обстановката, а след него си потегли и Тити Папазов. Баскетболният експерт даже се пошегува с представителите на медиите, че е трябвало да снимат микробус на DHL, който мина секунди по-рано около офисите на клуба. Както е известно, той разгласи, че точно с тази компания Васил Божков ще му прати акциите.

Най-важното на този стадий обаче е, че акциите на клуба към момента не са в Тити Папазов, който съобщи, че ги чака тази седмица. По-рано пък през днешния ден някогашният съучастник на Божков Цветомир Найденов изрази съществено подозрение, че изобщо ще бъдат дадени на баскетболния експерт.  Найденов: Божков е огромен измамник, Тити ще си чака акциите (видео)

" Имам възприятието, че вземам участие в " Скрита камера ", в случай че не дойдат акциите, резилът ще е напълно за мен ", декларирал Папазов на сътрудниците си.

 След срещата на " Герена ": Организират събитие за 106-ия рожден ден на Левски След днешната среща стана ясно, че ще бъде проведено събитие по случай 106-ия рожден ден на Левски, което да генерира средства в помощ на клуба. Ще бъде възобновена и дарителската акция. Именно заради това и Ивайло Цветков - Нойзи също се срещна с Колев и Хиндлиян, с цел да обсъдят концепциите за възможните събития на 24 май. Това се случи, откакто първата среща завърши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР