Провеждат се мероприятия, които целят да се отвлече вниманието от

...
Провеждат се мероприятия, които целят да се отвлече вниманието от
Коментари Харесай

Борисов отговори за АМ „Хемус“: Бързали сме, защото е важно за икономиката

Провеждат се мероприятия, които целят да се отвлече вниманието от дейностите на президента Румен Радев – това съобщи водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов във връзка на акциите в „ Автомагистрали “ и АПИ, свързани със строителството на Автомагистрала „ Хемус “.

Органите на реда оповестиха, че милиони левове са платени предплатено за строителството на автомагистралата за сектори, за които към момента няма позволение за градеж.

„ Убиват Севера. От дроновете се видя прелестно - какъв огромен и голям план, какъв брой доста е направено. Моят интерес е бил единствено хората от Северозапада да имат опция до 2024 година да пътуват по автомагистрали. Бързали сме, тъй като е значимо за конкурентоспособността, стопанската система и туризма “, сподели Борисов.

Критика имаше и към вътрешния министър Бойко Рашков, който изнесе данни по отношение на следствието. По думите на вицепремиера 21 млн. лева се преведени от предприемач на Обединените арабски емирства (ОАЕ), само че не назова име. По думите му въпросният предприемач е обвързван със строителството на автомагистрала „ Хемус “.

„ Определен силов министър не знае къде се намира. Дали този човек помни, че всички неща, които е споделил през последните 6 месеца са едни и същи. Моето чувство е, че някои политически дейци в тази акция злоупотребяват с избрани субстанции и това става видно по техните изявления “, сподели Тома Биков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР