Провеждането на реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис може

...
Провеждането на реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис може
Коментари Харесай

Много лошо време уплаши организаторите преди Джошуа - Руис

Провеждането на реванша сред Антъни Джошуа и Анди Руис може да бъде изложен на риск заради мощни ветрове и дъжд в Саудитска Арабия. Двубоят ще се организира в Дирия в построено по поръчка оборудване за 15 000 фенове.  Всичко или нищо за Джошуа

Вече се излива сeриозен дъжд над Дирия и до момента в който има дребен покрив над самия кръг, то никой от феновете няма да има подслон над главата си, написа The Sun. Прогнозата демонстрира, че има 78% възможност за превалявания в часа, в който е плануван дуела, само че главният боязън измежду формалните лица е вятърът.

Ако вятърът стигне до 115 км/ч, то има всички шансове, дуелът да се анулира, само че съгласно изданието това е доста последна мярка, до която домакините мъчно биха прибегнали. По-големият проблем, за който се тормозят е, че неприятното време може да повлияе на закупилите билети, защото може да се наложи да стоят под дъжда.
 Изненада на кантара: Шампионът Руис е налял още килограми (видео + галерия)

Enjoy Riyadh Rain - (Live) pic.twitter.com/iznwKrbXqJ
— Habib Ahmed (@HabibAhmedShad2) December 7, 2019
Строителството на арената стартира едвам преди шест седмици, като 175 отдадени чиновници и служащи неуморно се увериха, че тя е подготвена в точния момент. Дирия се намира в северозападните околности на столицата на Саудитска Арабия, Рияд.

#RuizJoshua2 #__ pic.twitter.com/faxo6wZwsT
— SAUD_WRESTLING (@SAUD__W10) December 7, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР