Провеждането на мащабна информационна кампания в Русенско относно машинния вот

...
Провеждането на мащабна информационна кампания в Русенско относно машинния вот
Коментари Харесай

Областния управител на Русе проведе среща с РИК

Провеждането на огромна осведомителна акция в Русенско по отношение на машинния избор на 2-и октомври разискаха регионалният шеф Анатоли Станев и членовете на новоназначената Районна изборна комисия /РИК/.

„ Демо машините би трябвало да доближат до оптимален брой гласоподаватели “, безапелационен е Станев. Според него сходна самодейност ще увеличи доверието в машинния избор, а оттова ще се окаже и причина за повишение на изборната интензивност, която на собствен ред би трябвало да подсигурява по-голяма социална представителност в бъдещия парламент. „ Хората би трябвало да имат вяра, че имат силата да вземат решение бъдещето си и техният глас бива чуван “, добавя още регионалният шеф. Той показа още, че машинното гласоподаване е посочило своята успеваемост и е асъдействало за понижаване на купения избор. Това бе и другата тематика, която бе разисквана в границите на срещата. По въпроса предстоят и нови срещи сред регионалния шеф и останалите институции, виновни за подготовката и провеждането на идните предварителни парламентарни избори.

Не на последно място регионалният шеф поздрави управлението и членовете на РИК. „ Вие сте потвърдени експерти в работата си, по-голямата част от вас имат и сериозен опит в правенето на избори. Вярвам ви и съм сигурен във вашата подготвеност и професионализъм “, съобщи Станев.

Припомняме, че през миналата година сходни акции по отношение на машинния демо избор бяха проведени от РИК и Областната администрация. Те минаха сполучливо и обгърнаха всички общини на територията на района, както и множеството обитаеми места в тях.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР