Провеждането на финалния мач-реванш в турнира Копа Либертадорес между Ривър

...
Провеждането на финалния мач-реванш в турнира Копа Либертадорес между Ривър
Коментари Харесай

"Ривър" и "Бока" не искат на "Бернабеу"

Провеждането на финалния мач-реванш в шампионата Копа Либертадорес сред " Ривър Плейт " и " Бока Хуниорс " още веднъж е под въпрос. Срещата бе пренасрочена за 9 декември на 10 000 км от Буенос Айрес - на стадион " Сантяго Бернабеу " в Мадрид, само че и двата аржентински клуба не са съгласни с това решение на КОНМЕБОЛ.

От " Ривър " оповестиха, че ще апелират решението мачът да бъде изместен от техния стадион " Монументал " в Мадрид. Клубът ще апелира и наложената глоба от Южноамериканската футболна федерация от два мача без аудитория и санкция 400 000 $ поради случаите със счупения клубен рейс на " Бока ".
" Ривър " - " Бока " в Мадрид и без домакинско преимущество Дългоочакваната среща ще се изиграе на 9 декември
" Бока Хуниорс " също има искания, като клубът подаде тъжба с искане за дисквалификация на " Ривър " и служебно отсъждане на трофея.

В разногласието се намеси и Диего Марадона, легенда на " жълто-сините ".

" Това е извънредно неуместно. Какво да върша, в случай че желая да заведе фамилията си на мача? Знаете ли какъв брой коства полетът до Мадрид? Трябваше просто да се вземат нужните ограничения и мачът да се играе там, където беше планувано ", съобщи именитият аржентинец.

Вторият мач сред двата тима се трансформира в същинска сага, откакто срещата, която трябваше да се играе на 24 ноември, бе отсрочена след офанзива на почитатели на " Ривър " против рейса на " Бока ", при която пострадаха играчи на отбора. Първият мач на " Ла Бомбонера " приключи 2:2.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР