Провеждаме консултации поради сложната политическа ситуация. Изправени сме пред предизвикателства,

...
Провеждаме консултации поради сложната политическа ситуация. Изправени сме пред предизвикателства,
Коментари Харесай

Президентът се среща за консултации с Демократична България“

" Провеждаме съвещания заради комплицираната политическа обстановка. Изправени сме пред провокации, които изискват постоянно държавно управление. ГЕРБ-СДС потвърдиха да върнат мандата. От тук пораства и залогът за третият мандат. За да се получи - изисква се разговор и консенсус. Нашата коалиция е деен фактор в разговора. Трябва ли да се промени нещо в метода за договарянията в Народно събрание. Защото остава трети мандата който ни дели да има или да няма държавно управление. Това съобщи президентът Радев по време на консултациите, които организира с „ Демократична България “.

" Поставихте пръста в раната. Наистина залогът е в третият мандат. Страната е изправена пред композиция от рецесии. И има непредсказуем резултат. Всички би трябвало да осъзнаем отговорността си и да излъчим ръководство, което да преведе страната най-малко през зимните месеци. Диалогът, готовността за компромиси е основен да може да се излъчи ръководство. Липсата на разговор води до липса на легитимност ", сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Той акцентира, че не са могли с първия мандат да одобряват налагане на мнение, тъй като това е бил проблем от позиция на мандата за смяна.

" Толкова по-важно е с третия мандат четирите празненство отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи да излъчим ръководство, което да обезпечи първа помощ. Нашата воля е по тази причина. Чрез диалог може да се откри работеща формула. Нашето въодушевление е такова. Ключово е има подобен народ да влязат в този разговор ", сподели Иванов.



В Народното събрание Христо Иванов към този момент разгласи, че от Демократична България са подготвени да излъчат ръководство с третия мандат с ясна стратегия и стеснен период на ръководство. Той и Арман Бабикян от " Изправи се БГ! Ние идваме! " приканиха за съгласие измежду партиите - евентуални сътрудници.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР