Провежда се кампания за отделяне на България от ЕС и

...
Провежда се кампания за отделяне на България от ЕС и
Коментари Харесай

Момчил Дойчев: Дълг на всеки българин е да даде отпор на руската пропаганда

Провежда се акция за обособяване на България от Европейски Съюз и НАТО. Това сподели в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Момчил Дойчев, съпредседател на Атлантическия съвет в България.

Според Момчил Дойчев сходна акция слага страната ни в унизително състояние даже по отношение на страни, които имат по-малки благоприятни условия, само че се опълчват на съветската хибридна експанзия. Той заяви, че Атлантическият съвет в България със специфична позиция упорства за лустрация, безусловна декомунизация и дерусификация.

„ Нима естествен българин би останал безразличен, когато против страната му се води една непрекъсната дезинформационна, хибридна и психическа война посредством агентурата на Русия в България, посредством тролове в интернет, посредством съветското посолство и съветския културно-информационен център, които провеждат антибългарски мероприятия. Това е дълг на всеки българин, ние сме съществено разтревожени, че нашето национално достолепие е съществено погазено с всички тези дейности, които подхваща Руската федерация и нейната агентура в България, която за жалост остава ненаказана за антибългарската си, антидемократична активност. По медиите се води гневна антидемократична агитация с измислени антиевропейски, евразийски полезности и в това време българските и европейските полезности се показват по един ужасяващо килнат метод. Наш дълг е да защитим нашето почтено място в Европейски Съюз и НАТО “, сподели още Дойчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР