Проведохме втори кръг от консултации за избор на председател на

...
Проведохме втори кръг от консултации за избор на председател на
Коментари Харесай

Започват разговори по два варианта за председател на СОС - временен или на ротация

Проведохме втори кръг от съвещания за избор на ръководител на Столичния общински съвет. Със " Синя София " предложихме да има краткотраен ръководител на СОС. Вчера ПП-ДБ-СС и кметът Терзиев предложиха да има ротационен ръководител за към 1 година. Тези две оферти сега са на масата, сподели пред медии Карлос Контрера, общински консултант от.

Ще търсим представителите на, и " " за диалог по тематиката, добави той. 

Утре ще се свика съвещание, единствено с цел да се гласоподава отпадане, разяснява Пламен Данаилов от Има Такъв Народ. Общинарите ще си дадат 2 седмици за единодушие за ръководител на СОС и евентуално идващото съвещание ще е на 25 януари. 

Търсим необятен консенсус, с цел да имаме ръководител, работеща администрация и община, съобщи Вили Лилков от " Синя София ". Ако някой си мисли, че ще вървим на предварителни избори, доста се е объркал, добави Лилков. 

Кметът за първи път ще влезе в тези договаряния, сподели Лилков. 

Присъствието ни на тези диалози не значи сключване на съдружно предложение. Васил Терзиев ни кани на диалози в кметския кабинет, разяснява съветникът от " ИТН ". 

" Никой не е обсъждал План за ръководство и промени на тази среща, това е предложение на " Промяната ", имат право да оферират, различен в въпросът дали срещат утвърждение от другата страна ", приключи Карлос Контрера. 


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР