Проведеното Общо събрание на шахматната федерация било под диктовката на

...
Проведеното Общо събрание на шахматната федерация било под диктовката на
Коментари Харесай

Клубовете не искат Васил Антонов от БСП да бъде председател на шахматната федерация

Проведеното Общо заседание на шахматната федерация било под диктовката на депутата от Българска социалистическа партия Васил Антонов. Той лишил микрофона на настоящия ръководител доктор Руслан Тошев, откакто последният изискал събранието да се организира пред очите на медиите и в наличието на нотариус, който да следи за спазването на устава и закона, осведоми " Новспорт ".

Според присъстващите делегати, Антонов персонално разпоредил медиите да изоставен залата на хотел " Ростов ".

Интересното е, че на 17 октомври 2018 година е извършено постоянно Общо заседание, на което за ръководител още веднъж е определен доктор Руслан Тошев, а в Управителния съвет са определени обществени лица с отлична известност и бизнес благоприятни условия за подкрепяне на финансовото положение на шахматната федерация.

Един от тези членове е крупния предприемач Николай Гигов, който дълги години бе покровител и на футболния клуб Локомотив (София). На постоянното заседание са участвали съвсем всички клубове, което на процедура е осуетило всички мераци на Антонов да бъде определен за ръководител.

Клубовете прецизират, че постоянното заседание е извършено обществено пред нотариус и са спазени всички условия на закона и устава на федерацията, което съгласно тях е вбесило претендента Антонов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР