Проведено е съвместно учение на американски и сръбски специални части

...
Проведено е съвместно учение на американски и сръбски специални части
Коментари Харесай

"Зелени барети" от САЩ и сръбски командоси проведоха съвместно учение в планината Гоч

Проведено е взаимно обучение на американски и сръбски специфични елементи в планината Гоч, ситуирана в Централна Сърбия, сред Поморавието и долината на река Западна Морава, заяви в профила си в една от обществените мрежи посолството на Съединени американски щати в Белград. В учението са взели участие екипи на " зелените барети " на Съединени американски щати и сръбски антитерористични елементи на Министерство на вътрешните работи.

Според сръбското електронно издание " Alo ", представено от " Фокус ", отговорника за осъществяване на отбранителни интервенции на посолството на Съединени американски щати в Белград, Кори Шея, е декларирал, че " партньорството сред Съединени американски щати и Сърбия в взаимната подготовка на силите е изключително значимо за целия район ".

Изданието цитира и командира на сръбските специфични антитерористични елементи Спасое Вулевич, който счита че историята на съдействието сред двете страни е задоволително дълга и минава през Първата и Втората международни войни и през взаимната битка против тероризма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР