Проведени са няколко специализирани полицейски операции във Врачанско. На 2

...
Проведени са няколко специализирани полицейски операции във Врачанско. На 2
Коментари Харесай

Проведоха се няколко специализирани полицейски операции във Врачанско

Проведени са няколко профилирани полицейски интервенции във Врачанско.
На 2 и 3 ноември на територията на Враца и Криводол е извършена профилирана полицейска интервенция за превантивни ограничения против закононарушения от всевъзможен тип. Проверени са 30 лица, 5 моторни транспортни средства и 2 питейни заведения. Съставени са 2 акта по закона за българските персонални документи.
За времето от 22 часа на 1 ноември до 23 часа 2 ноември, на територията на районно ръководство Бяла Слатина са извършени две профилирани интервенции за превантивна активност и надзор на пътното придвижване, нарушавания и закононарушения свързани с нарушение на изборните права на жителите. Извършени са инспекции на 70 моторни транспортни средства и 77 лица. Съставени са 3 акта и 3 фиша по закона за придвижване по пътищата. В интервенциите са взели участие чиновници на ЗУ „ Жандармерия “ и чиновници на районно ръководство Бяла Слатина.
За времето от 08.30 часа на 2 ноември до 6 часана 3 ноември, на територията на районно ръководство Оряхово е извършена интервенция за запазване на публичния ред и надзор на пътното придвижване. Проверени са 20 автомобила и 37 лица. За открити нарушавания са формирани: 1 акт по Кодекса за застраховането, 2 акта и 3 фиша по закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР