Проведена е среща с министър Горанов, цялото ръководство на НАП

...
Проведена е среща с министър Горанов, цялото ръководство на НАП
Коментари Харесай

Полина Карастоянова: Има нужда от още време за прилагане на Наредба Н-18

Проведена е среща с министър Горанов, цялото управление на Национална агенция за приходите и представители на няколко туристически организации по отношение на въвеждането на Наредба Н-18. " Ние представляваме огромните вложители в туристическата промишленост и сме най-голямата работодателска организация в бранша за това търсим благоприятни условия за институционално решение на въпросите ", сподели в студиото на " Още от деня " Полина Карастоянова, изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм.

Тя изясни, че въпросната разпоредба работи и в този момент и всички сътрудници от бизнеса извършват нейните разпореждания. Промените са свързани с нов модел на организация на софтура, на отчетността, на осведомителния поток, въз основата данни.
Полина Карастоянова: Проблемът в действителност е на две плоскости. Той е от една страна софтуерен и софтурен.
Според нея това е сложен развой и не е имало задоволително време, с цел да се създадат промени.
Полина Карастоянова: Има и един втори ред на проблематика, обвързван с готовността на хората да я ползват, човешкия фактор. България не е София и не е огромните градове и има потребност от още малко време за напасване на избрани значими, чувствителни въпроси, свързани с наредбата, и за готовността на хората да я ползват. Подкрепяме всички ограничения на българското държавно управление за изсветляване на бранша, за надзор, за регулация и за съответна правилна информация. Просто има потребност от малко време.  Отлагат влизането на разпоредба Н-18 Отлагат влизането на разпоредба Н-18
Влизането в действие на Наредбата Н-18 се отсрочва с 6 месеца, заяви финансовият министър. Планираният за на следващия ден митинг против наредбата се анулира.Очаквайте...

Смяната на програмен продукт за огромните комплекси е една доста скъпа инвестиция, изясни Карастоянова. Тя съобщи, че не се портивопоставят на това, тъй като се търсят всички благоприятни условия, с цел да бъде изведен бизнеса на ярко.
Полина Карастоянова: Мисля, че бяхме чути, бяха разбрани нашите съображения за едно псхологическо време и техническо време за доработване на детайлите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР