Проведе се заседание на Консултативния състав на Националния оперативен щаб

...
Проведе се заседание на Консултативния състав на Националния оперативен щаб
Коментари Харесай

МВР: Нивото на терористична заплаха в България остава ниско

Проведе се съвещание на Консултативния състав на Националния действен щаб за ръководство на силите и средствата за противопоставяне на тероризма, оповестиха от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи.

То се реализира под председателството на Младен Маринов, министър на вътрешните работи и началник на щаба. Присъстваха управителни представители на Министерството на защитата, Министерството на правораздаването, Министерството на външните работи, Министерството на здравеопазването, Държавна организация „ Национална сигурност “, Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията, Национална работа за защита, Държавна организация „ Разузнаване “, Държавна организация „ Електронно ръководство “, работа „ Военна информация “, секретарят на Съвета по сигурността към Министерския съвет.

Беше изработен разбор и оценка на ситуацията по сигурността в страната в подтекста на осъщественото нахлуване в Страсбург. Участниците в съвещанието взеха решение за опазване на равнището на опасност – ниско, и на степента на подготвеност за реагиране – жълта /предупреждение/ – наблюдаване на съответни параметри на средата за сигурност и подготвеност за използване на спомагателни ограничения за сигурност.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР