Проведе се първата номинационна битка с новите племена в Игри

...
Проведе се първата номинационна битка с новите племена в Игри
Коментари Харесай

Ана-Мария изпрати Март на битка за оцеляване в „Игри на волята“

Проведе се първата номинационна борба с новите племена в „ Игри на волята: България “. В нея войните трябваше да плуват до понтон във водата, да се качат на рамка и да скочат от нея във водата. След това трябваше да освободят елементи от пъзел и с плуване да ги закарат до брега. След като бяха събрали всички елементи по двама от всяко племе трябваше да сглобят пъзела-пирамида. Реденето на детайлите обаче се оказа сложна задача за Добрин и Венцислава от Траки и Ана-Мария и Радостина, които към този момент пазят достойнството на Славяни.
 NOVA
Забавянето им накара водещата да позволи включването на по още един участник, който да помогне, само че в последна сметка Добрин се оказа най-съобразителен и подреди пъзела, с което донесе успеха на Траки, а Славяни отидоха на съвет.

 NOVA
Двете нови в племето дадоха гласа си за Март, а като съществена причина показаха травмата му. Мъжете от своя страна предложиха Ана-Мария, тъй като я считат за най-слабия състезател и по този метод тя събра три гласа и беше номинирана, което също така й даде опция да отвори „ Кутията на Пандора “. Така оперната певица получи късмет да избере да се замени с различен от своето племе или да одобри номинацията.-->

Ана-Мария реши да се замени с Март, по тази причина той ще се бори за оцеляването си. „ Ако беше запазила номинацията си, щеше да завоюва уважението ни “, бяха първите думи на Веско.
Изненадващата номинация на Март обърка проектите и сметките на тримата мъже Славяни, които смятаха, че с идването на Радостина и Ана-Мария ще са в сигурност и при потребност ще предлагат някоя от тях.

След „ Кутията на Пандора “ обаче обстановката се промени и мъжете взеха решение да изгубят идната борба за номинации и да предлагат още веднъж Ана-Мария. Така съгласно тях Март ще си подсигурява оцеляването в племето и ще се върне след борба с най-слабия съперник в предаването. Дали това няма да  се окаже неверната тактика и в седмицата на обратите да забележим напълно различен процес на събитията? Това ще разберем от 21.00 ч. по NOVA.
 NOVA
Сега следва втората номинационна борба за седмицата. Мъжете от Славяни излизат с мисъл за загуба, а Траки оптимално стимулирани още веднъж да победят. Какво ще се случи, кой ще завоюва, кой ще бъде номиниран и какво ще има в „ Кутията на Пандора “ този път, всичко това в четвъртък, 21:00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР