Проведе се първата капитанска битка в новата ера на Игри

...
Проведе се първата капитанска битка в новата ера на Игри
Коментари Харесай

Венцислава стана част от Траки в „Игри на волята“

Проведе се първата капитанска борба в новата епоха на „ Игри на волята: България “ , в която Прабългари към този момент няма .

На Арената един против различен се изправиха Томас и Юлиян и в случай че изборът на Славяни за Томас беше елементарен, тъй като единствено той досега не е излизал в такава борба, то изборът на Траки беше неочакван, даже за стратега Юлиян. За учителя изпращането му на капитанска борба не е тъй като съплеменниците му го харесват или имат вяра, а тъй като желаят да го тестват. Най-разочарован от това решение беше Александър, който последователно губи контрола си над Траки.

В борбата двамата играчи трябваше да развържат три лоста, с които да преминат през трасето. Първо ги очакваше пътека, през която трябваше да минат стъпвайки по лостовете, по-късно беше дървената стълба, по която трябваше да се качат, ползвайки лостовете за стъпала, трето беше стена, по която трябваше да се качат отново с лостовете, а последно ги очакваше недовършен въжен мост. Именно мостът се оказа непостижима задача за Томас и той не съумя да го премине, с което Юлиян завоюва борбата. „ Ти май не помни къде се намираш, тука мъчно ще се класираш “, провикна се Юлиян към Томас.
 NOVA
След края на борбата Юлиян можеше да избира сред грандиозно празненство за племето на брега и имунитет за себе си . Без да се колебае той избра имунитета. Освен това обаче, Александра Сърчаджиева изненада и двамата като им сподели, че спечелилият печели и още един войник за племето си и това е Венцислава, която към този момент е част от Траки. Дали тримата някогашни Прабългари няма да се окажат по-силни от разрушеното на групи племе, следва да разберем.-->
 


Тази вечер следва първата номинационна борба за племената, като от тази седмица Траки и Славяни ще се срещат на Арената по два пъти и вероятността да забележим двама души от едно племе в борба за оцеляване са много съществени. Каква ще е борбата, по какъв начин ще се оправят племената и кой ще е първият номиниран, ще научим от 21:00 ч. пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР