"Провъзгласяването на независимостта на България през 1908г. днес отбелязване като

...
"Провъзгласяването на независимостта на България през 1908г. днес отбелязване като
Коментари Харесай

Цветанов честити Независимостта на България и пожела: Бъдете горди и непреклонни

"Провъзгласяването на независимостта на България през 1908г. през днешния ден отбелязване като един от двата най-важни празника в новата ни история, паралелно със Съединението ", написа Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във Facebook.

"Зарядът на тази дата е изключително жизнеутвърждаващ за нас всички българи, тъй като ни припомня, че имаме способността да преследваме и осъществяваме положителното за родината си, въпреки от време на време да наподобява, че малко зависи от нас или сме прекомерно дребни, с цел да зависят от нас огромни интернационалните събития! Затова през днешния ден отдаваме респект към това колосално събитие и към неговите герои, измежду които княз Фердинанд, който придобива купата цар на самостоятелното Царство България! Честит празик! Бъдете горди и непреклонни българи, носещи духа на независимостта! ", написа още той в обществените мрежи.

Провъзгласяването на независимостта на България през 1908г. през днешния ден отбелязване като един от двата най-важни празника в...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР