Провалилият се служебен министър Велислав Минеков не се изказа особено

...
Провалилият се служебен министър Велислав Минеков не се изказа особено
Коментари Харесай

Минеков врътна резбата на стари години: Новият министър е много красив, искам да се грижа за него

Провалилият се длъжностен министър Велислав Минеков не се изрече изключително ласкаво за своя правоприемник на поста Атанас Атанасов.



„Той е приветлив, той дори е хубав, някак си доста благ, на човек му иде да се погрижи по необикновен метод за него…“, пожела си прекарвания с министъра дъртия Минеков.

„Аз не можах да мълча 100 дни. Не знам кой е измислил тази нелепост с мълчанието за 100 дни, защото единствено за 3 дни могат да се извършат безобразия, които за 3000 след това не могат да се излекуват. И аз виждам, че безобразията в министерството се случват“. Такава е оценката на Минеков за наследника му на поста в МК Атанас Атанасов.

Още с оповестяването на името на младока за кандидат-министър, скулпторът изрази песимизъм, че хасковлията ще се оправи с тежките задания пред него във ведомството.

Сега обаче Минеков оповестява и паниката си – по какъв начин чиновници в него, с които се е сприятелил по време на мандата си като длъжностен министър, били предизвестени да не контактуват с него от новата власт. „Това е доста обидно“, установи ценителят на подаръчния алкохол и съобщи – „Министерството е завладяно от ГЕРБ – от първия до последния етаж’.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР