Проваленият политик гузен, маже за среднощния записГузно обяснение за скандалния

...
Проваленият политик гузен, маже за среднощния записГузно обяснение за скандалния
Коментари Харесай

Протестър към Иванов: Кажи си, Христо, за Маджо

Проваленият политик виновен, маже за среднощния запис
Гузно пояснение за скандалния нощен запис, в който някогашният царски народен представител Димитър Ламбовски  желае да рапортува за диалог с тогавашния необут на СИК Младен Михалев – Маджо, даде проваленият политик Христо Иванов. Неуспелият правосъден министър написа в обществената мрежа, че неотдавна познава Ламбовски. В дребните часове нощес Ламбовски, който в предишното си е бил обвързван със СИК, се доближава до Иванов. Я ме щракни, тъй като като стане министър председател, дет‘ се вика, да не ни не помни “, стартира диалога Ламбовски. Двамата се снимат, приказват си другарски и в един миг Ламбовски по роднински рапортува на Иванов, че някой се е обадил на Маджо.

ВИЖ ОЩЕ: Докладват на Хр. Иванов диалог с Маджо. Той: Шшт!

  " Чакай в този момент, че вършим лайф ", изпада в суматоха проваленият политик и стартира да сочи микрофона на ревера си, напомняйки, че в този миг излъчва онлайн.

Случката възмути хората на самия Христо Иванови градската десница. Първи скочи голият катерач на Витоша, IT-спецът Кирил Радев. Той насочи серия гневни въпроси към Иванов. „ Кой и за какво си приказва с Маджо? Кой и за какво рапортува и предава информация от първа ръка за диалози с Маджо на Христо Иванов? Защо Христо Иванов се тормози от тематиката за диалози с Маджо и прекъсва своя събеседник за тази информация, само че пък е доста сладкодумен с други събеседници и тематики? ", попита Радев. Въпросите бяха препечатани във фейсбук от карикатуриста Христо Комарнитски.

ВИЖ ОЩЕ: Симеонов попари Хр. Иванов, пенсионира Мая

„ По време на митингите към мен непрекъснато се обръщат хора, които желаят да се снимаме, да се срещнем, а постоянно и да ми споделят всевъзможни информации и разкрития. По същия метод, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета ”, господин Димитър Ламбовски се срещна с мен на един от митингите. Имали сме няколко разменени реплики по отношение на тази история ", оправда се най-после Христо Иванов във фейсбук.

" Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, с цел да се снима с мен и сподели фразата “изключил съм си телефона, тъй като тоя се обадил на Маджо... ”. Прекъснах го, тъй като не считам, че моите лайфове би трябвало да се трансформират в платформа за разпространяване на сходни сюжети ", продължи да маже проваленият политик. И написа още: „ Разбирам, че в случай че очевидец по “Осемте джудета ” споделя, че си е изключил телефона, тъй като някой е разговарял с Маджо, това съставлява интерес, само че персонално аз нямам никаква визия коя мутра с коя друга мутра е разговаряла ".

Протестърът Кирил Радев обаче показа обществено в профила си във Facebook, че не е удовлетворен от отговорите. И написа: " Христо, кажи си, хората ще те схванат ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР