Провалената сделка между Левски и Драган Шолак дълго време ще

...
Провалената сделка между Левски и Драган Шолак дълго време ще
Коментари Харесай

За спасението на Левски - истината и само истината

Провалената договорка сред Левски и Драган Шолак дълго време ще отеква в медиите, а почитателите ще не престават да си задават въпроси. Отговорите все още обаче са прекомерно малко.

" Сините " излязоха с публична позиция за краха в договарянията, по-късно Наско Сираков насочи и персонално послание. От информацията обаче не стана доста ясно какво тъкмо се е случило и започнаха догадките - поради дълга към Васил Божков или има друга причина.

Истината бе казана на половина...

Левски ще търси нов път, който евентуално ще включва и присъединяване на почитателите. Тези последователи обаче все по-често не намират отговорите на многочислените си към този момент въпроси.
 Снимка 606504
Източник:

От началото на годината странните неща при " сините " са от ден на ден. Като стартираме от 1-месечната подготовка в Дубай, преминем през анулацията на контролите с съветските тимове, та стигнем до провалената договорка, истината, за която по този начин и не бе разкрита.

Точно тези почитатели към този момент избавиха тима в тежък момент, биха го създали и в този момент... Те обаче заслужават повече от това, което получават. Нужно е да знаят какво тъкмо се случва с обичания им тим. Дори и истината да е тежка за понасяне. Да се кажат нещата тъкмо и ясно и има повече бистрота. Всичко друго би породило още повече напрежение вътре и извън, което рефлектира и на тима.
 Сираков влезе в постройката на Национална агенция за приходите, ще желае ново съглашение
Сираков влезе в постройката на Национална агенция за приходите, ще желае ново съглашение

Ще приказва за задълженията на Левски

Девет мача без победа е най-тежкият антирекорд в историята на Левски. Вероятно за него аргументите са доста. До момента почитателите демонстрираха стоическо самообладание и подкрепяха отбора, треньора и управлението.
 Снимка 606156
Източник:

Вероятно на всеки различен ментор, с изключение на в тази ситуация на Станимир Стоилов, би се поискала оставка, или най-малкото най-малко - пояснение. Привържениците обаче резервират успокоение към тима, макар трите загуби и шестте равенства. Те още веднъж са пример по поведение. Ще продължат да бъдат, само че в подмяна би трябвало да получат почтеност. Само по този начин всяка акция с присъединяване на почитателите, би имала триумф.
 Снимка 605577
Източник:

Когато въпросите са повече от отговорите, а истината е на половина, мъчно може да се върви напред. Защото доверието изисква казване на истината, даже и тя да не е толкоз красива и приказна... Защото почитателите на Левски от дълго време към този момент не имат вяра в приказки, най-много в такива за палми и орбити...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР