Провалена сделка за имот е изкарала от равновесие военния, който

...
Провалена сделка за имот е изкарала от равновесие военния, който
Коментари Харесай

Провалена сделка изкара от кожата военния, убил 29 души в Тайланд

Провалена договорка за парцел е изкарала от равновесие военния, който откри огън в неделя по стотици почтени в тайландски мол.

За ликвидирането на нападателя помагаше и майка му.

Стрелецът бе погубен рано сутринта след офанзивата в подземието на тъговския център, както писахме по-рано.

Хиляди хора със свещи в ръка участваха на бдение в Североизточен Тайланд през днешния ден, с цел да почетат жертвите на военния.

В престрелката починаха минимум 29 души и бяха ранени 57 души.

Хората поставиха бели цветя в памет на жертвите по време на бдението край статуята на локалната героиня Тао Суранари в град Накхон Рачасима. По-голяма част от убитите са били гости на комерсиалния център " Терминал 21 " в същия град, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Чувстваш яд, който те изпълва, " споделя локалният гражданин Чиратип Курапакорн, който участва на бдението и споделя, че не е могъл да спи и че желал някак да помогне.

Убийствата започнаха към 3 часа следобяд локално време (8 часа по Гринуич) в неделя, както писахме през вчерашния ден. Военният разкрил пукотевица в къща, преди да отиде до военна база. След това отива до мол-а и стреля по минувачите пред входа. Нахлул и вътре и разкрил огън по клиентите.

Сделка за парцел, която се провалила, вбесила дотам 32-годишния ефрейтор от тайландката войска Джакрапант Тхома, че той изкарал яда си върху почтени хора, пишат международните медии.

" Подобни набези са невиждани за Тайланд, това е най-кървавото в историята на страната ", съобщи министър председателят Прают Чан-оча.

Мъжът разкрил огън с автомати, гранатомет и 700 патрона, откраднати от казармата му.

Търговският център " Терминал 21 " е североизточен град, който се намира на към 250 км от столицата Банкок.

Преди ликвидирането на нападателя от мола бяха изведени стотици ужасени хора, които се криели по етажите. Един командос също е умрял при престрелката. Най-младата цивилна жертва пък е 13-годишно момче. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР