Провалът на бунта на шефа на ЧВК на Вагнер Евгений

...
Провалът на бунта на шефа на ЧВК на Вагнер Евгений
Коментари Харесай

Politico: Крахът на режима на Путин ще бъде хаотичен и насилствен

Провалът на протеста на шефа на ЧВК на Вагнер Евгений Пригожин сподели какъв брой нежна е властта на съветския президент Владимир Путин. Сривът на неговия режим евентуално ще бъде безреден и принудителен.

За това предизвести Politico.

За това написа Politico. Изданието отбелязва, че Пригожин се е нуждаел единствено от към 8000 наемници, с цел да " марширува към Москва ".

Този брой хора е прекомерно огромен, с цел да се приказва за секретност на интервенцията. Авторите на материала допускат, че Руската федерация е знаела за желанията на притежателя на ЧВК " Вагнер " , защото той се е подготвял за този протест.

" Вероятно някои правоохранителни органи не са съумели да виждат това авансово и да предотвратят тези събития. Но по-обезпокоителното явно умозаключение за Путин е, че доста от неговите шпиони и високопоставени чиновници са знаели, само че са запазили тази информация за себе си.

Американските разследващи служби настояват, че са знаели, че се приготвя нещо, тъй че е малко евентуално съветското военно разузнаване ГРУ , което има тесни връзки с ЧВК " Вагнер ", да не е видяло нищо неправилно. Липсата на защитни ограничения навежда на мисълта, че някои основни играчи са решили да ревизират дали това ще е краят на Путин ", се споделя в публикацията.

В същото време изданието отбелязва, че въпреки протестът на Пригожин да не е бил сполучлив, Путин към момента е губещата страна. Той се е снишил, което води до спекулации, че съветският деспот е избягал от Москва. Авторите на публикацията допускат, че следва още доста, в това число възможен лов на вещици и нови спорове .
 Путин призна за държавното финансиране на ЧВК
Путин призна за държавното финансиране на ЧВК " Вагнер "

Компанията е получила колосални суми за предходната година

" Когато настъпи последният срив, той евентуално ще бъде безреден и изпълнен с принуждение. Най-могъщите силоваци в страната или " авторитетните " чиновници по сигурността надали ще се откажат от властта, привилегиите и благосъстоянието си без пердах.

Може би в най-хубавия случай з пъкъл кулисите те ще се помирят между тях и ще стигнат до съгласие. Възможно е министър-председателят Михаил Мишустин да стане фигурата, която номинално ще ги управлява ", написа вестникът.
 Песков: Позицията на Путин след протеста не е разтърсена
Песков: Позицията на Путин след протеста не е разтърсена

Метежът е посочил какъв брой консолидирано е съветското общество към съветския президент

В същото време, както означават създателите на материала, не е известно какъв брой дълго ще продължи сходно помирение, преди съветските служби за сигурност да стартират да влизат в конфликт сред себе си и ултранационалистите, които поддържат войната, която Русия отприщи против Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР