Провалът на 2018 г. PlayStation Classic продължава стремителният си полет

...
Провалът на 2018 г. PlayStation Classic продължава стремителният си полет
Коментари Харесай

Два месеца по-късно вече раздават PlayStation Classic безплатно

Провалът на 2018 година PlayStation Classic продължава стремителният си полет към дъното. Само два месеца след премиерата на конзолата, ретро системата към този момент събира прахуляк по рафтовете на магазините. За да се отърват от нея, те са склонни на невероятни промоции – в това число и да ви я дадат без пари.
Най-напред, огромната верига Costco към този момент продава PlayStation Classic за скромните 30 канадски $. Имайте поради, че единствено преди два месеца, отново там PlayStation Classic се продаваше за 130 канадски $.



Ако 30 канадски $ са ви доста, не се тормозете, има и по-добра оферта. Ако си купите PS4 подпора – Slim или Pro – тук имате опция да изберете един безвъзмезден спомагателен аксесоар, който е DualShock 4 контролер или PlayStation Classic.

Точно по този начин, в този случай конзолата става ваша безусловно гратис.



И с цел да си напомним мащабите на падението, през декември Gamestop не даваше повече от една ретро подпора на клиент , с цел да няма спекулации и да не се завишава търсенето. Е, в известна степен този проблем към този момент не съществува, нали?!

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР