Провал за преговорите между Северна Корея и САЩ. За това

...
Провал за преговорите между Северна Корея и САЩ. За това
Коментари Харесай

Преговорите между Северна Корея и САЩ - провал или не?

Провал за договарянията сред Северна Корея и Съединени американски щати. За това оповестиха представители на Пхенян.
По-рано беше обявено, че Съединени американски щати и Северна Корея имат желание да проведат работни диалози на 5 октомври.
Те се организираха в Стокхолм и продължиха 8 часа и половина. След тях корейски посланик изрази отчаяние от неналичието на смяна в американската позиция.
От американска страна обаче не се съгласиха, че срещата е приключила с неуспех. Това се споделя в сбито изказване на Държавния департамент.
Припомняме, че по-рано тази седмица, Северна Корея удостовери, че е изстреляла сполучливо нов вид балистична ракета от подводница.
Тестът бе ориентиран към ограничение на външните закани и усилване на самозащитата и добави, че той не е имал неподходящо влияние върху сигурността на прилежащите страни. Това е 11-ият ракетен тест на Севера за тази година.
Това се случи часове, откакто Северна Корея съобщи, че нуклеарните договаряния със Съединени американски щати ще се възобновят.
Вашингтон и Токио осъдиха теста. Руският президент Владимир Путин разгласи, че американският му сътрудник Доналд Тръмп е направил историческа стъпка, когато мина през демаркационната линия на Корейския полуостров и се срещна с държавния началник на Северна Корея Ким Чен-ун.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР