Провал на вота за Брекзит ще бъде катастрофална и непростима

...
Провал на вота за Брекзит ще бъде катастрофална и непростима
Коментари Харесай

Тереза Мей: Провал на вота за Брекзит ще е катастрофа

Провал на вота за Брекзит ще бъде „ пагубна и непростима загуба на доверието в нашата народна власт ". Това предизвести Тереза Мей в писмо за в. „ Сънди Експрес “, представено от Би Би Си.

Британският министър председател за следващ път прикани депутатите да поддържат съглашението по време на гласуването в Народното събрание във вторник. Ако не дадете утвърждението си, рискувате Англия да напусне Европейски Съюз без договорка или Брекзит изобщо да не се случи, безапелационна е тя. В писмото си Мей показва, че вотът в Камарата на представителите ще е „ най-голямото и най-важното решение, което всеки народен представител от това потомство ще бъде свикан да направи. “

Очакванията на анализаторите са министър председателят да загуби гласуването по договорката за развода с Европейски Съюз, която беше контрактувана сред Лондон и Брюксел, като някои от министрите в английския кабинет обявиха, че това ще докара до Брекзит парализа. Англия би трябвало да напусне Европейски Съюз на 29 март автоматизирано – без значение дали има договорка, подкрепена от депутатите, или не.

В понеделник дебатът по съглашението ще бъде възобновен за четвърти следващ ден, а решаващият избор се чака във вторник.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР