Провал на ваксинирането, миграционната политика, преговорите със Северна Македония, а

...
Провал на ваксинирането, миграционната политика, преговорите със Северна Македония, а
Коментари Харесай

Бойко Борисов се оплака на ЕНП, че България се е провалила във всичко

Провал на имунизирането, миграционната политика, договарянията със Северна Македония, а също екологична злополука в Черно море и свръхдефицит в бюджета - по този начин разказа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов обстановката в България пред генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес.

„ Половин милиард похарчихме за избори, без да има някакъв резултат ”, сподели Борисов впо верме на срещата, предадена онлайн на страницата му във Facebook.

Бойко Борисов през днешния ден взе участие в Среща на водачите на Европейската национална партия (ЕНП) за Западните Балкани в словенската столица Любляна.

" Продаваме имунизациите, които с помощта на Европейската комисия (ЕК) получи повече от най-хубавите ваксини ”, съобщи Борисов, като добави, че „ незаконната миграция е навсякъд ".

" Над 10 дни стои транспортен съд, цялостен с амониева селитра, и се изсипва в Черно море. Екологична злополука и няма никаква съответна реакция на управляващите. Бюджетът е на свръхдефицит ”, оплака се някогашният министър председател.

" Вследствие на корупцията на държавното управление на Румен Радев 63,7% има спад на непознатите вложения. Нямаме изпратен План за възобновяване ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Много е значимо за нас ГЕРБ да завоюва тези следващи избори. Разчитаме на ГЕРБ да се образува едно устойчиво държавно управление, да има предвидимост, сигурност. За нас тези избори са доста значими, тъй като България заслужава да има непоклатимост и сигурност ", сподели от своя страна генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР