Провал на срещата на лидерите на парламентарно представените партии, която

...
Провал на срещата на лидерите на парламентарно представените партии, която
Коментари Харесай

Никой не дойде на срещата с ПП

Провал на срещата на водачите на парламентарно показаните партии, която трябваше да се състои в една от залите в Народното събрание, с цел да се търси решение на невижданата рецесия, основана поради невъзможността да се избере ръководител на институцията.

Срещата бе инициирана от " Продължаваме промяната ", само че на нея не се отзоваха ГЕРБ-СДС, които обявиха, че единствената зала, в която би трябвало да се водят договарянията, е пленарната зала. Преди това те оповестиха, че на председателски съвет са уведомили парламентарните групи, че отдръпват номинацията на Росен Желязков за ръководител на 48-ото Народно събрание.

" Българското общество ясно вижда, че или би трябвало да седнем тук да градим консенсус, или другояче няма да се случи нищо. Задкулисните сделки са толкоз токсични, че ние не можем да си позволим те повече да се случват ", разгласи някогашният министър председател Кирил Петков.

От Политическа партия излязоха и с ново предложение - всяка обособена партия да номинира по двама политици от други политически партии за ръководител на Народното събрание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР