Провадия. Варненският народен представител Таня Петрова поздрави учители и ученици

...
Провадия. Варненският народен представител Таня Петрова поздрави учители и ученици
Коментари Харесай

Варна: В Провадия народният представител Таня Петрова пожела успех на учители и ученици

Провадия. Варненският депутат Таня Петрова поздрави учители и възпитаници във връзка първия образователен ден. Заедно с общинския консултант Димо Димов тя бе измежду формалните посетители на тържественото начало на новата образователна година в Средното учебно заведение „ Димитър Благоев ” и в Професионалната гимназия по селско стопанство „ Земя ” в град Провадия. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ - Варна .
„ На добър час! Нека се гордеем с триумфите на учениците! Нека и в края на образователната година децата ни бъдат усмихнати, както са ведри и в този празничен ден! ”, пожела Таня Петрова в СУ „ Димитър Благоев ”. В приветствието си тя се обърна особено и към първокласниците, които по традиция посрещат първия образователен ден с най-голямо неспокойствие. Варненският народен представител насочи пожелания и към всички учители. „ Нека сътрудниците запазят и предадат на идващите генерации своята мъдрост и доброта ”, съобщи Таня Петрова, която е дълготраен шеф на ОУ „ П. Р. Славейков ” във Варна. Тя с интерес прегледа обновената база на новаторското учебно заведение в Провадия.
Директорът Йордан Михалев с горделивост й сподели внедрените условия за 3D образование и оборудваната през тази година втора цифрова зала. „ За да възродим престижа на учителската специалност би трябвало да работим всички дружно – учители, общество, страна ”, разяснява Таня Петрова пред учителския колектив в ПГСС „ Земя ”, където бе посрещната от шефа на учебното заведение Виолета Станкова. „ Бъдете здрави, имайте повече религия в това, което вършиме, вяра, че напъните, които поставяме, са в името на страната ни и на по-доброто бъдеще на децата ни и дано Вашите фамилии и възпитаници да Ви подаряват с доста обич ”, пожела националният представител, като напомни, че първият образователен ден съответствува с огромен християнски празник.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР