Провадия може да има много по-динамично и успешно развитие, каквото

...
Провадия може да има много по-динамично и успешно развитие, каквото
Коментари Харесай

Обсъждаха динамичното и успешно развитие на Провадия

Провадия може да има доста по-динамично и сполучливо развиване, каквото й се поставя освен като втори по величина град във Варненска област, а и като община с огромен капацитет.

Тази безапелационна позиция показаха членове на ГЕРБ-Провадия пред регионалния координатор на партията Иван Портних, който е и кмет на Варна. Заедно с народния представител от ГЕРБ Емилия Милкова нощес той се срещна с представители на общинската партийна конструкция и разиска с тях настоящи тематики от националната и локалната политика.

" В рамките на идната година ще се проведат вотът за Европейския парламент, а по-късно и локалните избори, които са късмет за нови вероятности за развиването на Провадия. Реализацията на значими за общината планове е извънредно нужна, с цел да открие повече благоприятни условия за жителите на Провадия, а и за района като цяло ", разяснява Портних. По думите му без добра планова подготвеност локалната власт в Провадия няма по какъв начин да обезпечи обновяването на градската среда, подобряването на изискванията за живот и капиталовия климат, който от своя страна е тласък за разкриването на нови работни места и повишението на приходите.

" При управническите мандати на ГЕРБ страната в никакъв случай не е деляла общините на " наши " и " ваши " и Провадия е доказателство за това. Въпреки партийната принадлежност на настоящия кмет, общината е получила поддръжка за осъществените през последните години планове. Радвам се, че през днешния ден хората могат да оценят и позитивния резултат от санираните посредством националната стратегия жилищни блокове ", посочи Димо Димов, общински консултант и началник на ГЕРБ-Провадия. Пред присъстващите на срещата в Художествената изложба в града той бе безапелационен, че сензитивната смяна, която хората в Провадия чакат, изисква значително по-ефективно и транспарантно ръководство от страна на общинската администрация и доста по-активна работа по европроекти.

Варненският народен представител Емилия Милкова също поздрави присъстващите и ги предложения да посетят Народното събрание.

" Съдействаме за организацията на такива визити, които постоянно се радват на огромен интерес. Те дават опция хората персонално да се убедят, че с изключение на шумно отразяваните политически разногласия, в Народното събрание тече сериозна работа, а измежду сътрудниците има доста почтени експерти ", акцентира Милкова и добави, че варненските депутати от ГЕРБ поддържат непрестанен разговор с жителите, стараят се да бъдат посредници сред тях и държавните институции и да спомагат за решаването на поставените проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР