Проучванията показват, че те запаметяват условните въздействия върху тях и

...
Проучванията показват, че те запаметяват условните въздействия върху тях и
Коментари Харесай

Могъщата Сила На Човешката Мисъл: Тези Специални Думи Съживяват Мъртвите Клетки! Споделете Ги

Проучванията демонстрират, че те запаметяват условните въздействия върху тях и съхраняват информацията много дълго време. Типичен образец – ДНК молекулата, която съхранява генетичната информация на организма. Още в тези времена учените са си задавали въпроса по какъв начин е допустимо това. Неразумната молекула, която не разполага с мозъчни структури или с нервна система, може да има памет, която по акуратност превъзхожда всеки актуален компютър. По-късно учените откриват мистериозните солитони.

Господи, Ти си източникът на Живота. Изпрати в мен животворната Си мощ - Духа, да ми излекува мозъка, сърцето, духа, душата, волята и тялото. Да ме излекува от всички душевен и физически заболявания и премеждия. Да ме подари със здраве, мощ и живот, с младост и хубост и да развие в мен способности и качества, с цел да мога да пребивавам, да се изучавам и да Ти послужвам.

Амин.

Солитони

Солитон – това е структурно устойчива вълна, която се намира в нелинейни системи. Изненадата на учените била безкрайна. В последна сметка, тези талази се държат като рационални същества. Едва след 40 години, учените са съумели да напреднат с тези изследвания. Същността на опита се състояла в следното: благодарение на специфични принадлежности учените съумели да проследят пътя на тези талази във веригата на ДНК. Преминавайки по веригата, вълната разчитала изцяло информацията. Това може да се съпостави с човек, който чете отворена книга, единствено че стотина пъти по-точно. Във всички опити по време на проучването зародил еднакъв въпрос – за какво солитоните се държат по този начин и който им дава такава команда?

Учените траяли проучванията си в математическия институт на Руската академия на науките.Те се пробвали да влияят на солитони посредством човешка тирада, записана на информативен притежател. Това, което видели учените, надминало всички упования – под въздействие на думите солитоните се съживявали. Изследователите отишли и по-далеч – насочили тези талази към житни зърна, които били облъчени с висока доза радиация, при което нишките на ДНК се чупят и те стават нежизнеспособни. След въздействието пшеничните семена покълнали. Под микроскоп можело да се види възобновеното ДНК, разрушено от радиацията.

Оказва се, че човешката тирада може да съживи мъртвите кафези, т.е. под въздействието на думите солитоните получават животворна мощ. Тези резултати са доказани неведнъж от откриватели и от други страни – Англия, Франция и Америка. Учените създали специфична стратегия, в която човешката тирада се трансформира във трептения и се наслагва върху вълната на солитоните, а по-късно влияе на ДНК-то на растения. В резултат на това доста се ускорил техният напредък и качество. Експериментите били извършени и с животни. При тях се следило усъвършенстване на кръвното налягане, равнене на пулса, възстановяване на соматичните индикатори.

Учените не спрели до тук

Заедно с сътрудници от проучвателен институти на Съединени американски щати, в Индия били извършени опити за въздействието на човешката мисъл върху положението на планетата. Експериментите били извършени повече от веднъж, в последния взели участие от 60 до 100 хиляди души. Това е в действителност голям брой хора. Главното и належащо изискване било всички присъстващи хора да имат съзидателни мисли и хрумвания. За да осъществят това, хората се събирали в групи и насочвали своите позитивни мисли до избрана точка на планетата. Тогава бил определен Багдад, столицата на Ирак, където в този миг се водели кървави борби.

По време на опита боят престанал ненадейно и в продължение на няколко дни не се възобновил. В дните на опита фрапантно намаляло равнището на престъпност в града. Процесът на влияние на съзидателното мислене бил закрепен от научните принадлежности, които записали мощен поток от позитивна сила.

Учените считат, че тези опити потвърждават значимостта на човешките мисли и усеща, както и тяхната невероятна дарба да се опълчват на злото, гибелта и насилието. За кой ли път светлите мозъци, с помощта на чистите си мисли и стремежи, научно удостоверили античната истина – човешката мисъл може по едно и също време да основава и да унищожава.

Изборът остава в ръцете на индивида, тъй като точно според от посоката на тяхното мислене, хората творят или имат негативно влияние върху обкръжаващите ги, а и върху самите себе си.

Човешкият живот е непрекъснат избор. Можем и би трябвало да се научим да го вършим вярно и умишлено.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР