Проучвания сочат, че до 6% от американците твърдят, че са

...
Проучвания сочат, че до 6% от американците твърдят, че са
Коментари Харесай

Броят на отчетените извънземни отвличания се е увеличил, отбелязва учен

Проучвания сочат, че до 6% от американците настояват, че са били отвлечени от извънземни. Хората споделят, че са отвеждани посредством " летящи чинии ". Разполагали ги на плот и извличали сперма от мъжете, след което оплождали дамите , написа БГНЕС.
Историите за НЛО са разнородни. Съществуват и няколко общи пояснения за тези опити, от страна на извънземните. Едно от тях е, че извънземните са пред опасност за репродуктивно изгубване в техния роден свят. Те към този момент не могат сполучливо да се развъждат и по този начин са пристигнали на Земята, с цел да употребяват хората като инкубатори, размножавайки непознато поколение. Другото е, че извънземните създават хибридни същества, които по някакъв метод ще им оказват помощ да завладяват нашата планета.
Учените, несъмнено, са скептични във връзка с сходни изказвания. Никога не е имало никакви безапелационни доказателства, че отвличанията се случват. Никой в никакъв случай не е показвал фотография или видео на протичащото се или не е дал артефакт от летящите чинии. Но учител от Оксфордския университет в Англия счита, че отвличанията са действителни. Йон Ки, който преподава корейски в университета, твърди, че знае каква е задачата на извънземните. В лекциите си в университета той споделя, че основават хибриди сред извънземни и хора за битка против изменението на климата. В поддръжка на своята неортодоксална доктрина, Ки отбелязва, че от няколко десетилетия броят на регистрираните извънземни отвличания се е нараснал .
Той основава това изказване на работата на Дейвид Джейкъбс - пенсиониран историк от университета в Темпъл, разгласил няколко книги по уфология и ръководещ Международния център за проучване на отвличанията. Джейкъбс е интервюирал повече от 1 000 души, които настояват, че са били отвлечени, употребявайки хипнотична регресия, позволяваща им да си напомнят своите неземни срещи с извънземни. Ки възприема изказванията съществено и свързва възходящия брой на отвлечените, каталогизирани от Джейкъбс, с увеличението на парниковите газове в атмосферата.
Той не допуска причина и разследване: опитът с отвличанията не е виновен за световното стопляне. По-скоро това е реакция към него. Извънземните създават хибриди, които могат по-добре да устоят на суровите планети. Чрез основаването на нов модел Хомо сапиенс, този план ще отстрани нуждата от сложни климатични съглашения или комплицирани геоинженерни планове. Също по този начин ще помогне на самите извънземни, за които се твърди, че живеят измежду нас, да запазят частта от тяхната ДНК, намираща се в температурно-толерантните хибриди.
В последна сметка тази странна доктрина ще бъде оправдана или победена посредством наблюдаване. Ки споделя, че повода да не виждаме извънземните е, че те са значително неразпознаваеми.  Невъзможността да се разграничи нещо необичайно във външния тип на хибридите е по едно и също време улеснение и неубедителност. Те живеят измежду нас, само че ние не виждаме.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР