Проучването обаче не разглежда използването на социални медии и въпреки

...
Проучването обаче не разглежда използването на социални медии и въпреки
Коментари Харесай

Проучването установява, че няма „пушещо оръжие“, свързващо лошото психично здраве с интернет

Проучването обаче не преглежда потреблението на обществени медии и макар че данните включват някои младежи, откривателите не проучват какъв брой дълго хората изразходвани онлайн.

Професор Андрю Пржибилски от Оксфордския интернет институт и помощник Мати Вуоре организираха проучването върху потреблението на домашна и мобилна широколентова връзка.

Те споделят, че връзката сред потреблението на интернет и неприятното психологично здраве не са толкоз универсални и постоянни, както се счита.

Проф Przybylski сподели: „ Търсихме доста интензивно „ димящ револвер “, свързващ технологията и благосъстоянието, и не го намерихме. “

Той добави: „ Популярната концепция, че интернет и мобилните телефони имат общ негативен резултат върху благосъстоянието и психологичното здраве, надали ще бъдат точни.

„ Наистина е допустимо да има по-малки и по-важни неща, които се случват, само че всевъзможни широкообхватни изказвания за негативното влияние на интернет в международен мащаб би трябвало да се третира с доста високо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР