Проучването на имиграционните документи на принц Хари може да има

...
Проучването на имиграционните документи на принц Хари може да има
Коментари Харесай

Хари го закъса: Разследват как е получил американска виза въпреки тъмното му минало

Проучването на имиграционните документи на принц Хари може да има съществени последствия за бъдещето му в Съединените щати, споделиха следователи пред DailyMail.com.

Heritage Foundation, закостенял проучвателен институт, фокусиран върху публичната политика, сега се бори с Министерството на вътрешната сигурност, с цел да получи копие от визовите документи на херцога на Съсекс според Закона за независимост на информацията.
                             

Директорът на организацията и техеният юрист споделиха пред DailyMail, че имиграционните документи могат да разкрият сложен дипломатически въпрос: дали Хари е заявил предходната си противозаконна приложимост на опиати и дали чиновниците на Министерството на вътрешната сигурност са се отнесли към него със особено отношение.

Докато е кандидатствал за разрешението си за престояване, Хари е трябвало да попълни формуляр с въпроса дали в миналото е употребявал противозаконни опиати.

Отговорът “да “ постоянно води до отвод на заявката или до редица спомагателни условия, на които претендентът би трябвало да отговори, в това число и проби за опиати.

Хари призна, че е приемал кокаин, вълшебен гъби и канабис в мемоара си Spare, както и и в няколко изявленията.

 
                             

Heritage Foundation твърди, че това значи, че той или е излъгал във формуляра си – сигурен метод да бъде изпъден от страната – или е получил особено отношение.

В опит да схванат истината, те подадоха молба до държавната организация по Закона за независимост на информацията на 8 март тази година.

В извънредно изявление за DailyMail, юристът на фондацията и някогашен основен консултант на Конгреса Самуел Дюи разкри, че чиновници на министерството сега се търсят документите на принца, който има няколко разнообразни публични трофеи и юридически имена, които може да е употребявал в своето заявление.

Дюи добави, че в случай че не получи приемлив отговор до 12 април, те ще съдят държавното управление във федералния съд във Вашингтон.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР