Проучването на Euronews Business хвърля светлина върху това как се

...
Проучването на Euronews Business хвърля светлина върху това как се
Коментари Харесай

Uber и Deliveroo скоро може да струват повече: Готови ли сте да платите?

Проучването на Euronews Business хвърля светлина върху това по какъв начин се усещат европейците, откакто чиновник на Европейски Съюз съобщи, че жителите биха били подготвени да заплащат повече, с цел да подобрят изискванията на работещите в концерти.

Европейците може да се наложи да заплащат по-високи цени за услуги за доставка и транспорти като Uber и Deliveroo, откакто бъде утвърдена и приложена нова инструкция на Европейски Съюз, с цел да се обезпечат усъвършенствани права на работещите в платформи.

A най-хубавият политик в Европейски Съюз неотдавна изрази мнението си, че европейците са подготвени да заплащат повече за сходни услуги, с цел да платят за усъвършенстваните условия на труд, макар че предстоящото нарастване на цените може да бъде до 40%.

Николас Шмит, комисарят на Европейски Съюз по заетостта и обществените права, направи мненията в изявление за Financial Times (FT) предходната седмица по отношение на проектозакона, който, в случай че бъде признат в настоящия му тип, ще трансформира работещите в концерти във в действителност чиновници и ще принуди да бент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР