Проучването доказа, че 77% от хората живеещи в Лондон и

...
Проучването доказа, че 77% от хората живеещи в Лондон и
Коментари Харесай

Honor представи проучване за въздействието на цветовете с помощта на Honor 20

Проучването потвърди, че 77% от хората живеещи в Лондон и Милано имат вяра, че тяхното въодушевление се въздейства от цветовете, които виждат всеки ден. Очевидно е, че пропущаме доста, в случай че не вземем поради другите цветове към нас.

Изследването бе направено благодарение на смарт телефона Honor 20, който дава опция да се обърне по-специално внимание на цветовете към нас и демонстрира, по какъв начин да използваме другите цветове за възстановяване на настроението.

Основните резултати от проучването са следните:
82% от хората на възраст от 18 до 24 години имат вяра, че наблюдаването, носенето и снимането на фрагменти с разнообразни цветове има капацитет да промени в позитивна посока метода, по който се усещат.Белите, оранжевите и жълтите цветове провокират най-вече позитивизъм, благополучие и оптимизъмНад три четвърти от британците (77%) и 86% от лицата на възраст от 18 до 24 години смятат, че цветът несъмнено играе роля в определянето на настроението.Доклад: Honor 20 – цветове и метод на живот
При първа среща или изявление за работа е добре да се носят облекла и аксесоари с розов, наследник или зелен цвят. Според допитване до хора на възраст от 18 до 24 години, тези цветове дават оптимизъм и позитивна сила.

Експертът по цветовете Джул Стандиш (Jules Standish) в детайли изучи данните, предоставени от Honor, с цел да изследва силата и тяхното влияние. Експертът откри, че хората на възраст от 18 до 24 години смятат, че носенето на синьо дава най-вече сила, а зеленият цвят е твърдо обвързван с оптимизма. За хората, които желаят да излъчват доверие, златистият и оранжевия цвят се смятат за най-мощни, За артистичните натури лилавият и аленият цвят са най-хубавите цветове за носене, тъй като въодушевяват творчеството и творчеството.

Джул Стандиш съобщи: „Наистина е забавно, че тази възрастова група свързва синьото и зеленото с оптимизма и позитивната сила, тъй като тези цветове обичайно имат успокояващо влияние върху нашите сетива заради релаксиращия хормон окситоцин, който спомага за намаляването на кръвното налягане и балансира нервната система. Така че, макар че посочените нагоре цветове са чудесни за изявление за работа, по-ярките цветове като алено, оранжево и жълто ще ни подтикват и възбуждат, освобождавайки хормоналния адреналин, който обезпечава сила. Най-важното е да вземаме умишлено решение за цветовете, които носим. Цветовете проектират нашето въодушевление, темперамент и равнище на доверие, тяхното удачно съчетаване може да усъвършенства настроението и ежедневните ни преживявания“.

Всичко казано дотук важи за над половината от хората на възраст от 18 до 24 години (51%). Нещо повече, съвсем половината от интервюираните (49%) споделят, че тяхното въодушевление се е подобрило и дните са станали по-добри след верния асортимент на цветовете, които носят.

Три пети от младежите на 18-24 години са уверени, че цветовете, които носим оказват доста огромно въздействие на първото усещане. Джул Стандиш дава някои доста положителни препоръки за потребление на цветовете за постигането на оптимален резултат при основни моменти от живота.

Най-добър цвят за… Цвят Защо? Интервю за работаСин (червено и жълто)Предизвиква доверие, дипломация и надеждност. Това е и цветът на връзката сред хората, който успокоява нервите и провокира спокойна убеденост. Добавянето на дребен акцент от ослепителен цвят, като да вземем за пример аления, ще подчертаят вашата пристрастеност и възторг, а жълтият акцент ще подчертае оптимизма, насладата и креативните умствени качества. Изберете цветовете, с цел да изразите себе си най-добре в региона, в която ще работите или към този момент работите.Голяма работна презентацияЧервено (и сиво)Червеното притегля вниманието и ви подсигурява, че всеки ще ви забележи и обърне внимание. По този метод можете да задържите вниманието на всички. Червеното освобождава хормоналния адреналин и дава високи равнища на сила за едно доста положително стимулиращо показване. Добре е да се добави акцент на сивия цвят, с цел да се балансира огнената алена природа, с цел да се подчертаят професионализма, практичността и самоконтрола.Първа срещаЧерно, розово и червеноЧерното е цветът на мистерията, което резервира нещата скрити и не демонстрира нищо. По този метод се подсигурява, че страстите са под надзор, а същинската природа ще бъде разкрита на по-късен стадий на връзката. Розовото е цветът на любовта и отдаването, а аленото показва пристрастеност и неспокойствие.Среща с родителитеСиньо и зеленоСиният и зеления цвят са израз на истината и стабилността. Синьото показва доверие и внимание, а зеленото е цветът на новото начало и вземането на нови решения.Скъсване с партньораЛилаво и виолетовоНеобходим е специфичен мисловен метод, който да ви държи спокойни и непоклатими. Тези цветове могат да да ви оказват помощ да запазите прочувственото си равновесие и ясно мислене при прекратяването на една връзка, която повече не е щастлива.За обществените медииЯрко оранжево, жълто и червеноЯрките цветове от по-горещия завършек на спектъра освобождават адреналин и провокират неспокойствие и жизнеспособност, които ви карат да се усмихвате, да се чувствате радостни и щастливи.Училищни партитаСиньо, оранжево, жълтоЗа да бъдете уверени в себе си, изберете цветовете, които ви демонстрират какви сте в този момент, а не какви сте в учебно заведение

Джул Стандиш добавя: „Цветът провокира прочувствени, а не рационални реакции на нашия мозък. Науката демонстрира, че 20% от цветовете и светлината, които виждаме всеки ден, оказват позитивно въздействие на организма, което е удобно за нашите хормони и настроение“.

* Honor е водещ бранд на пазара за смарт телефони. Брандът е основан, с цел да отговори на потребностите на младото потомство в цифровата ера. Honor предизвиква творчеството и дава опция на младежите да реализират фантазиите си. Honor прояви огромна храброст и предприе нужните стъпки, нужни за въвеждането на най-новите технологии и нововъведения за своите клиенти. За повече информация посетете формалния уеб уебсайт на Honor.

* Джул Стандиш е специалист по стилистика, съветник по цветовете и учител в Лондонския лицей, оратор и създател на два бестселъра.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР