Проучване в Гърция сочи, че почти половината от тези, които

...
Проучване в Гърция сочи, че почти половината от тези, които
Коментари Харесай

Проучване: Почти половината гърци не възнамеряват да се ваксинират срещу COVID-19

Проучване в Гърция сочи, че съвсем половината от тези, които не са били имунизирани, споделят, че не имат намерение да го създадат , оповестява БГНЕС. На фона на възходящата угриженост за наклонността към понижаване на ежедневните имунизации, ново изследване на гръцката организация Pulse, по поръчка на телевизия Skai сподели, че измежду тези, които към момента не са получили ваксина, споделят, че не имат намерение да се имунизират .

16% декларират, че ще посетят център за имунизация допустимо най-скоро , до момента в който други 16% споделят, че ще го създадат след два или три месеца. Проучването демонстрира, че 60% от обществеността е по-уплашена от най-новите разновидности на ковид. Междувременно комисията от специалисти, съветваща държавното управление за ковид, евентуално ще издаде рекомендация за наложителни бързи проби за работещите в туристическата промишленост - т.е. в хотели, заведения за хранене, питейни заведения и кафенета - най-малко два пъти седмично в опит да се спре внезапното увеличение на случаите.
 Коронавирусът по света: Над 5 милиона са към този момент случаите във Англия Коронавирусът по света: Над 5 милиона са към този момент случаите във Англия
186 186 275 са към този момент публично записаните случаи на ковид по света, демонстрира статистиката на Worldometers. От тях 91,47 на ст...

Основното нещо, което се чака да реализира тази нова мярка, е да принуди служащите в туристическата промишленост да се имунизират, защото процедурата за бърз тест два пъти седмично безспорно лишава доста време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР