Проучване сред 2 000 възрастни британци установи, че една четвърт

...
Проучване сред 2 000 възрастни британци установи, че една четвърт
Коментари Харесай

Мрачно проучване: Хората под 35 години са най-нещастни

Проучване измежду 2 000 възрастни британци откри, че една четвърт от хората са прекомерно заети, с цел да отделят време за себе си, колкото биха желали, написа вестник " Мирър ".

Резултатите демонстрират, че възрастните над 55 години - когато наближат пенсиониране и се окажат с повече свободно време - се класират най-високо - 6,9 от 10 души. Но 25-34-годишните са минимум щастливи от всички, приблизително единствено 5,9 от 10.

Все повече хора са с психологични разстройства поради мръсния въздух и времето

55-годишните вършат неща, на които същински се радват, по-често от всяка друга възрастова група. Всеки четвърти над 55 години изживява най-малко 13 приятни неща на месец , спрямо всеки десети на възраст 25-34 години.

Изследването е дело на „ Galaxy Chocolate “, които желаят да предизвикат и дващото потомство изпитват повече наслаждение от настоящето с тяхната задача „ Изберете удоволствието “.

Джо Хемингс, поведенчески психолог, работещ с Galaxy, сподели: „ Ясно се вижда, че по-младото потомство все по-трудно намира удоволствия в всекидневието си. „ С остаряването и помъдряването осъзнаваме, че животът е прекомерно къс, с цел да се тревожим толкоз доста “, споделя той. „ Това явно води до по-щастлив метод на живот. “

18-34-годишните са два пъти по-склонни да анулират занимателно събитие или обществен мотив заради работни задължения спрямо останалите. По-младото потомство работи по-често изключително и прекарва по-малко време в обществени връзки с другари, в сравнение с над 55-годишните.

Трима от 10 възрастни споделят, че дават приоритет на прекалено много неща
- или на други хора - пред личното им наслаждение от живота.

Хората на 35 споделят, че не стопират да се тормозят за дребни неща в живота си . И вследствие на това, че желаят да водят по-безгрижен метод на живот, 41 на 100 считат, че прекарването къс емоционален уикенд надалеч от уговорките би направило живота им по-вълнуващ. Един на всеки 10 би си купил облекла, които в никакъв случай до момента не е носил, в опит да придаде на живота си повече тръпка, съгласно изследването, наречено „ OnePoll “. Източник:БГНЕС
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР