Проучване разкрива на кой етаж трябва да живеем, за да

...
Проучване разкрива на кой етаж трябва да живеем, за да
Коментари Харесай

На кой етаж трябва да живеем, за да сме здрави - отворът е изненадващ

Проучване разкрива на кой етаж би трябвало да живеем, с цел да сме здрави. Доклад на американски учени разкрива, че височината, на която човек прекарва по-голямата част от времето си, може съществено да повлияе на здравето му.
Например хората, живеещи на високите етажи, са изложени на електромагнитни талази и трептения, които засягат мозъка и сърдечно-съдовата им система . Това може да докара до неразположения на тялото, изразяващи се в бодърствуване, главоболие, сърдечно-съдови проблеми, високо или ниско кръвно налягане и психически дискомфорт.
 Болести съгласно кръвната група Болести съгласно кръвната група
Може ли кръвната група да повлияе на здравето ви? Докато здравната общественост клати сред приемане и отменяне на концепцията, възходящ...
Животът на ниските етажи е психически по-удобен. Но тук се сблъскваме с опасности като нарушена циркулация на въздуха, непрекъсната сянка и нараснала мокрота . И това е изпълнено с появяването на плесен и мухъл в жилището, които от своя страна са причинители на алергии и болести на дихателната система (например астма, бронхит и даже пневмония).
Освен това жителите на долните етажи би трябвало да дишат отработените газове и отделящите се нездравословни субстанции от пътната настилка.
Ето за какво, когато избирате дом, е по-добре да се спрете на постройка, която е на най-малко 200 метра от автомагистралата и на етаж, който не е нито прекомерно невисок, нито прекомерно висок.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР