Проучване разкрива, че фантазиите като BDSM, ролеви игри или любов

...
Проучване разкрива, че фантазиите като BDSM, ролеви игри или любов
Коментари Харесай

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Проучване разкрива, че фантазиите като BDSM, ролеви игри или обич към стъпала стават все по-масови, само че към момента има огромно многообразие от култове, които остават неизказани или за тях се приказва доста малко, написа jenata. blitz.bg.

Държавният чиновник от Кройдън Джон има два култа, които доста от вас сигурно не са предполагали, че могат да работят толкоз възбуждащо на мъж.

Мъжът се възбужда извънредно доста, когато жена го вдигне, с цел да го носи като бебе. Вторият му култ е обвързван с огромните часовниците. Види ли жена, която носи подобен на ръката си, Джон изпада в полов възторг.

Оказва се, че култът с носенето е публикуван в Обединеното кралство. Известен порносайт показва видеоклип на кльощава жена, носеща мускулест мъж. Видеото има над 4 800 гледания, което ясно потвърждава, че Джон не е единственият, който се възбужда от това.

Фетишът към часовници наподобява също не е толкоз необичаен, защото има конгрес Watch Girls Forum, в който феновете на тази фикция разискват другите часовници. Много от диалозите във форума се въртят към страха на хората за това по какъв начин останалите гледат на култа им, до момента в който други се концентрират върху характерните марки или мечти.

Към днешна дата Джон е бил вдигнат над 60 пъти от дамите и е преброил над 16 000 часовници на дами.

Мъжът споделя: „ За първи път започнах да усещам привличане към това да бъда носен през 1978 година, когато бях на 11 години. Попитах три девойки в учебно заведение дали исакат да ме вдигнат. Едната сграбчи краката ми, до момента в който другите две ме хванаха за ръцете и ме подвигнаха на към 20 сантиметра от пода. Осъзнах, че желая дамите да поемат водеща роля, да покажат силата си и да подчертаят моята уязвимост ”.

По същото се развил и култът на Джон към огромни часовници.

Той споделя: „ Учителката ни по музика носеше кафяв приблизително огромен часовник и един път сграбчи и двете ми ръце, когато ги размахвах. Спомням си по какъв начин си мислех какъв брой мощна беше, само че й разреших да го направи, тъй като беше учителка. След това започнах да виждам дами, които носят огромни часовници като разнообразни звезди, сътрудници, даже непознати. През годините се свързах с някои известни персони в Twitter, с цел да ги попитам за техния часовник или коментар за него. Мога да извозвам през целия ден, разглеждайки звезди, които носят огромни часовници. Общо взето имам 16 325 дами, носещи огромни часовници, и считам, че огромен е часовникът, който е с каишка от 14 мм или повече ”.

„ Един ден срещнах жена на име Кери в бар в Сидни. Бях на 36 години и след няколко напитки се върнахме в хотелската ми стая. Беше сюрпризирана, когато й споделих, че не желая секс, а бих предпочел да ме носи. Тя ме сграбчи за краката и ме подвигна високо във въздуха - беше необикновено. Като някогашен боец в Израелските сили за защита тя беше много мощна. Наредих й да ме подвига по разнообразни способи пред огледалото, с цел да виждам в елементи всичко, което се случва. След това тя ме постави да седна в скута й, а краката ми висяха във въздуха ”, прибавя той.

Мъжът прибавя, че никой от неговото семейство и околните му не е наясно с двата му култа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР