Проучване, предназначено за мениджърите на бизнес и други организации, има

...
Проучване, предназначено за мениджърите на бизнес и други организации, има
Коментари Харесай

От Варна тръгва идея за въвеждането на роботи и изкуствен интелект в български фирми

 Проучване, предопределено за мениджърите на бизнес и други организации, има за цел да проучва въвеждането на роботи и изкуствен интелект в активността им. Въпросникът е част от плана " Robots & SMEs “, който се финансира по стратегия " Еразъм + “. От българска страна по него работи варненската компания " Unseen Pro Ltd “, която е фокусирана върху създаването на уеб и софтуерни приложения, в партньорство с организации от Ирландия, Португалия, Словакия и Обединеното кралство, оповестяват от Областния информативен център във Варна..

Целта на плана ROB-SME е, въз основа на изследване и разбор на потребностите на МСП в Европа, да се създаде серия от принадлежности за образование и поддръжка на мениджърите. Идеята е те да се уверят в изгодата от роботите и изкуствения разсъдък и дейно да ги употребяват в бизнеса си. Тези принадлежности ще включват управление за положителни практики и способи за самокритика и ще бъдат налични на онлайн платформа за продан на информация.

ROB-SME развива и предизвиква интереса на мениджърите на МСП към въвеждането на " Технологиите на новото време “ в техния бизнес и им оказва помощ да вземат решения, предоставяйки им нужната информация по тематиката. Проектът е стартирал през септември 2019г. и ще продължи до август 2021г.

Данните, събрани по време на изследването, ще бъдат обработвани за научни цели и за разпространение на резултатите от плана " Robots & SMEs “.

Въпросникът може да бъде попълнен ТУК. Крайният период е 18 февруари 2020 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР