Проучване показа, че хората без деца са толкова щастливи, колкото

...
Проучване показа, че хората без деца са толкова щастливи, колкото
Коментари Харесай

10 звезди, които избраха да НЯМАТ деца и откровено признаха ЗАЩО

Проучване сподели, че хората без деца са толкоз щастливи, колкото и тези, които са родители. И в днешно време от ден на ден двойки вършат съзнателния избор да нямат наследници. Някои избират кариерното развиване, други просто не усещат, че имат инстинкти на родители или не са подготвени на огромни персонални жертви в името на родителството. Въпреки всички тези (логично звучащи) аргументи, въпреки всичко на хората в зрелост, които нямат деца, се гледа с известно страдание. Независимо дали човек е прочут, или не, все се намира кой да го попита по кое време счита да стане родител. Продължете да четете, с цел да разберете по какъв начин 10 звезди дадоха отговор на този въпрос.



1. Киану Рийвс

Когато е 36-годишен, артистът от „ Матрицата “ е напът да стане татко. За страдание, тогавашната му другарка ражда мъртво бебе в осмия месец от бременността си. През идващите години Киану по този начин и не се снабдява с дете и наподобява, че счита, че това в никакъв случай няма да му се случи. Преди 5 години той признава: „ Твърде късно е. Свърши се. Аз съм на 57. Няма да имам деца. "



2. Хелън Мирън

През 2007 година Хелън бе на 61 години и в изявление разкри: „ Това просто не ме интересува. Нямам никакъв майчински инстинкт. И не мисля, че съм толкоз огромно изключение. “ Тя искрено добави: „ Много съм щастлива, че нямам деца. Въпреки това обичам децата и имам семейство. "



3. Джаред Лето

Преди няколко години артистът и артист разкри, че не се усеща подготвен да стане татко. Джаред съобщи, че си дава сметка каква голяма отговорност е да бъдеш родител и просто сега няма нужното време за това. Той призна: „ Мисля, че е в действителност значимо, в случай че имаш деца, да можеш да бъдеш до тях. Имам доста... неща, за които първо да се погрижа. "



4. Сара Полсън

Още в изявление през 2018 година актрисата си разреши да бъде искрено по отношение на майчинството. Тя призна: „ Не желая да се раздирам. Беше мъчно за майка ми да бъде на всички места, да се появи на учебната пиеса и да изкарва прехраната ни, постоянно съм знаела какво желая в специалността си и не желая да се обърна обратно и да се чудя: „ Ами в случай че бях избрала просто да посветя това време от живота си на мен? “.

Сара осъзнава, че мнението ѝ звучи егоистично на доста хора, само че пък счита, че думата „ лакомец “ не би трябвало да се приема чак толкоз обидно.



5. Уинона Райдър

В изявление за The Telegraph актрисата беше откровена по отношение на бъдещето си като родител. Като жена на 42 години тя показа, че е говорила с татко си по отношение на това, че се съмнява дали въобще може да стане майка. „ Той ми сподели: „ Има и други способи да имаш деца в живота си “, описа Уинона и разясни: „ Това е правилно - аз изпитвам тази наслада с децата на брат ми. Трябва да спра да чувам други хора. Това, което други дами споделят, е полуда. “



6. Рики Джервейс

60-годишният комедиант и публицист призна, че би се тревожил прекалено много за сигурността на бебето си, в случай че имаше такова. След това той посочи като една от многото аргументи да не желае да става татко свръхнаселението на света.



7. Опра Уинфри

68-годишната Опра е в сериозна връзка през последните 36 години. Въпреки това тя не съжалява за решението си да няма деца. Звездата призна, че няма нужното самообладание, с цел да отгледа бебе. Тя добави, че обожава бебета кученца, само че при тях този интервал отминава бързо, тъй че не се брои.



8. Ашли Джъд

В записките си от 2011 година, 54-годишната актриса изясни, че е решила да няма деца, когато е била 18 годишна. Тя дефинира това решение като „ голяма част “ от това коя е тя през днешния ден. „ Не е нужно да имам „ свои “ бебета, когато има толкоз доста сираци или изоставени деца, които се нуждаят от обич, внимание, време и грижи ", разсъждава Ашли.



9. Доли Партън

Кънтри звездата може да няма свои, само че постоянно е обичала децата и е имала такива към себе си. Тя посочи: „ Израснах в огромно семейство с 8 по-малки деца. Често си мисля, че просто не ми е било писано да имам деца, тъй че мога да одобрявам всяко едно дете като свое. ` Тя твърди, че обича децата на своите братя и сестри като свои лични внуци и очевидно не се усеща самотна от това, че не е станала майка. Известна със своята благотворителна активност, Доли е обичана от доста деца с помощта на своята организация Библиотека за въображение. Организацията дава безвъзмездни книги на деца в предучилищна възраст. Певицата с усмивка споделя, че дребните я познават като „ Дамата с книгите “ и очевидно им наподобява на „ феята кръстница “ или нещо сходно, тъй като несъмнено я одобряват доста задушевно.



10. Леонардо ди Каприо

Леонардо е един от най-желаните (и заклети) холивудски ергени. Освен страховит артист, той е и деятел за запазване на околната среда. На въпрос дали бащинството е измежду бъдещите му проекти, той съобщи: „ Дали желая да доведа деца в свят като нашия? “ И въпреки всичко очевидно решението му не е изрично, тъй като добави, че „ Ако се случи – случи. “
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР