Проучване, направено във Великобритания, разкрива подробности за сексуалния живот на

...
Проучване, направено във Великобритания, разкрива подробности за сексуалния живот на
Коментари Харесай

Броят на сексуалните партньори при мъжете и жените

Проучване, направено във Англия, разкрива детайлности за половия живот на жителите на Острова, написа в. " Дейли експрес ".
 
Допитването, обхванало 14 000 души, дава отговор на въпроса представителите на кой от двата пола имат повече полови сътрудници. Оказва че, че това са мъжете с двойно повече завоевания - приблизително 9,3 против 4,7 за дамите.

За представителите на мощния пол също така броя на дамите, които са минали през леглото им, е по-важна, в сравнение с за дамите. 

Въпреки това мъжете не постоянно помнят тъкмо с какъв брой партньорки са спали. Жените нормално си спомнят всичките си полови сътрудници. 
  
Резултатите от анкетата демонстрират също, че една четвърт от мъжете са имали 10 полови партньорки. Същият % дами настояват, че са споделяли леглото си единствено с един мъж.

Проучването разкрива още, че актуалните дами по-рано демонстрират интерес към секса спрямо дамите от предходните генерации. В резултат на това реализират и първия си сексуален контакт по-рано.
 
Повечето участничките в допитването признават, че за първи път са били интимни с мъж още преди навършването на 16-годишна възраст.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР