Проучване на специалисти от университета "Англия Ръскин" установи, че мъжете

...
Проучване на специалисти от университета "Англия Ръскин" установи, че мъжете
Коментари Харесай

Мъжете са два пъти по-емоционални на работното място

Проучване на експерти от университета "Англия Ръскин " откри, че мъжете са два пъти по-емоционални на работното място спрямо техните колежки, написа в. "Мирър ", представен от Българска телеграфна агенция.

Изследването обхванало 2000 английски чиновници и 250 мениджъри. Те трябвало да отговорят на въпроси, измежду които попадали кои неща ги изкарват от равновесие и по какъв начин показват страстите си.

Работата въздейства на половия живот на мъжете

Учените класирали вълненията на работещите в шест категории. Служителите трябвало да посочат дали работната среда провокира у тях наслада, нерешителност, яд, горест, омерзение или боязън. Установено било, че основният генератор на страсти се оказала не самата работа, а взаимоотношението с сътрудниците. От направените заключения следвало, че мъжете са по-емоционални в офиса, до момента в който дамите са по-склонни да изпитват стрес и подтиснатост в работната среда. Мъжете влагат повече усеща в плановете и изпитват неприятни чувства, в случай че изтърван периодите или изпаднат в преразход.

Представителите на мощния пол взимали два пъти повече драговолно рецензиите, отправени към тях. Те мощно претърпяват, когато предложенията им са пренебрегнати. Мъжете били с 20 % по-голяма възможност да подхващат фрапантни стъпки под въздействието на страстите, като напускането на работата, когато настъпят за тях сложни времена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР