Проучване на германската фондация Die Bertelsmann Stiftung показва, че единствената

...
Проучване на германската фондация Die Bertelsmann Stiftung показва, че единствената
Коментари Харесай

Мнозинството от жителите на ЕС са за продължаване на доставките на оръжия за Украйна

Проучване на немската фондация Die Bertelsmann Stiftung демонстрира, че единствената страна от Европейски Съюз, в която по-малко от половината поданици поддържат концепцията за продължение на доставките на оръжие за Киев, е Италия: 42% от италианците са за доставките.

Поляците са най-активните последователи на продължаването на доставките: 84% от интервюираните считат, че е належащо да продължат доставките на оръжия за Украйна.

В същото време, както означават откривателите, концепцията за доставка на оръжие на Киев от името на целия Европейски съюз среща повече утвърждение измежду жителите на всички страни от Европейски Съюз, в сравнение с изпращането на оръжие в Украйна от личната им страна. В взаимозависимост от страната, разликата в равнището на утвърждение от жителите на един или различен вид на доставка варира от 3% до 7% в интерес на първия от тях.

Идеята за по-нататъшни доставки на оръжия за Украйна е добре пристигнала измежду групите от популацията на възраст 16-25 и 56-70 години.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР